Muka Surat

Friday, 29 May 2015

Mendobi pakaian sambil menikmati makanan lazat

Pernah tak uolls terpikir??? hihihi meh lah nk cerita nie... nk promote skit my luvly pren punye Kedai dobi Saenah hihihi ....Kepada semua rakan taulan yang kini berada di daerah Bera, Temerloh, Pahang...jika berkesempatan bolehlah menggunakan service yang ditawarkan oleh kawan baik saya nie dikedainye DOBI32


Jom² kawan²
Ada promosi raya ye....
  • Mencuci pelbagai jenis cucian, toto,comforter, karpet, baju...untuk menjadikannye bersih&wangi
  • Siap ada promosi untuk hari raya nie ok... Cucian toto cuma RM8.00 sahaja sehelai.
  • Iron baju, Lipat baju (paling best kan???) 

meh lah ramai² ke sana...terdapat jugak small cafe, sambil² hantar pakaian tu boleh beli waffle, ice blended, float, fries, cheesy wedges... mari²..

Ini ruang kecil dibahagian sebelah dobi untuk penyediaan mkn² for customer....
Pada yang tinggal berhampiran tu, apa salahnye jom kte bawak carpet², langsir² tu bagi cuci tampak baru di hari raya nanti....bulan puasa masing² penat kan??? nie sebelum puasa lah kte angkut semua p kedai..nanti waktu puasa....rumah dah cantik berseri² dan wangi...hihihihi...

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)