Muka Surat

Tuesday, 21 April 2015

Activity Ahad yang lalu...berlalu dgn amannn..kehkehkeh



Ahad lepas kami tak kemana² pun...cik suami cuma g tinted kete yang dah rosak tinted nye...itu aje...kemudia kami ke jusco tuk hiburkan hati anakanda kami 2 butir tu...kehkehkeh....dpt kuar umah mcm dpt kuar sangkar ko.....punyelah terkurungnye... masa en. somi g buat kete tu...saya berusaha menggosok baju tuk seminggu....kurus kaki kejap sbb berdiri lama....nk patah pinggang...kehkehkeh...tua sgt dah nie...gosok skit pun dah sakit badan...hahahah...hover sgt.

Sarapan pagi tu saya buat apa yang ada jek diumah...nasi lemak koboi sbb nan hado timun kacang segala...hahahaha...lepas mkn adik ipar pun bergerak balik ke kampung halaman nan tercinta...hihihihi... anak² dah mcm cacing kepanasan diumah....dah bagi arahan dekat saya suh gosokkan tudung diorg...suh pakaikan tudung.... saya tak striaght buat... dah nk dekat kuar nanti baru lah pakaikan kan? dah lah anak yang kecik tu ada masalah eczema (eh betui ke ejaan tu) hihihi yang agak teruk....x boleh berpeluh langsung...naik bintat² merah...tapi kegigihan setia pada bertudung sgt dikagumi...ahaks.

dah dekat pukui 3 kot baru kuar g jusco....jejln sesaja...lepas pusing² dlm jusco tu kami pun pulang...sampai jek umah, tu diaaaa....ujan lebat kemain....sedapnye tido tapi malangnye hari semakin petang dah...melepas nk tido diwaktu ujan...redha sambil berair mata...hahaha... 

Tgh kusyuk tgk org buat ais cream ditepi tu.....

kakak...buat hal sendiri jek dia...tgk org lalu lalang time tunggu makanan...

ok....kte kasi tepek muka tuan tanah kedaun skit...kehkehkeh
kawan² ada tak petua enzima nie? kalo ada leh share ngan saya ye....stakat pakai product sabun badan yg berubat ke lotion ke ermmmm x jln lah... pernah dedulu cuba petua sapukan tepung ubi ek? ermmm x jln... jenis²  bedak langsung x boleh...pakai set Cetaphil...pun x jln..hihihihi...puas dah mencuba memacm gaye...ahaks...tak berhasil jugak.Sian Alya...hihihi

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)