Muka Surat

Tuesday, 22 December 2015

Seruan untuk Giveaway RianaLittleCuties nie

Salam semua... ingat lagi tak yang due date bagi "Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties" tak lama lagi akan tamat...hihihi 26 December 2015 (Sabtu nie tau). So Fiza nak panggil2 lah atau seru2 lah kawan2 sekalian meh lah join GA nie...nanti dah tamat melepas tau...ahaks... Fiza akan let go 5 pasang baju kurung kanak-kanak berusia 1-6tahun...hihihi...dari koleksi Fiza sendiri RianaLittleCuties Mari lah join tau kawan2...hihihi

Seperti yang Fiza cadangkan, x semua kawan2 ada anak2 perempuan usia 1-6 tahun kan, tapi Fiza ada cadangan bernas buat anda....kalo join GA nie, boleh sedekahkan baju nie "Jika bertuah Menang", boleh beri sebagai hadiah buat kenalan2 kawan2, anak buah, anak kawan, anak jiran, sepupu...terpulang... menggumbirakan hati anak perempuan dapat pahala... ;-)

Kawan2 boleh ke link ini untuk sertai tau
"Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties"

Kawan2 boleh sedekahkan undian untuk penyertaan saya di
"SEO kontes" Nantikan sehingga abis loading tau..hihihi ;-)

Kawan2 jugak boleh tgk senarai peserta yang sudahpun menyertai GA Fiza nie di sini
"Senarai Peserta

Boleh blogwalking kan...kan...kan...hihihi 
Ok itu saja Seruan Fiza buat kawan2 semua...ahaks...jom2 jgn lepaskan peluang kawan2 semua...

Note: Oh disebabkan penyertaan anda buat Fiza sangat2 terharu, mcm x caya pulak ramai yang turut serta, hihihi jadi Fiza ada Diskaun yang tidak dijangka buat semua peserta GA Fiza nie bagi belian sepasang baju kurung kanak-kanak itu...jeng...jeng...jeng...namun Diskaun itu biarlah rahsia dulu...nk dapat diskaun banyak dan banyak lagi...mari ramai2 sertai..tau..tau..tau... "Diskaun yang tidak dijangkakan" hihihihi... 

Sebab Fiza terpikir jugak jika pemenang nanti punya anak,sepupu,sedara,anak buah,anak jiran yang punya adik beradik...dah kalo bagi kat adik saje mcm mana ngn kakak nya kan? so Fiza memang pikir pasal perasaan anak2 itu..maka disinilah Fiza akan berikan Diskaun yang tidak dijangkakan untuk kawan2 beli buat mereka...begitu jugak yang tidak berpeluang tuk menang...diskaun juga akan diberikan... ;-) suke tak????

Hihihi oklah penat dah membebel...asyik lah membebel...maaf lah ye..hihihi Se

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)