Muka Surat

Monday, 8 June 2015

Kidzooona AEON Cheras Selatan aka "JUSCO BALAKONG"


Inilah dia.... Pusat Hiburan Kanak²...memang depa terhiburlah...
Assalamualaikum semua.....Nie nk share skit nie...Hari smlm kami ke Kidzooona AEON Cheras Selatan....wah diorg dah bukak 1 tempat permainan kanak² yang sangat menarik....pitam lah kalo anak² nk masuk selalu...dah lah dekat jek ngn umah...hahahaha... harga nye pun murah dari yang di The Mines tu sbb x ada kawasan berpasir...namun lebih teratur dari playgroud yang dekat bawah skali dekat The Mines tu...

Ok² tak yah cite banyak...ibu² bapak² mesti perkara utama nk tau fees dia kan??? murah aje...Sabtu dan Ahad adalah RM17.00 seorg manakala hari weekdays RM10.00 seorg... murah kannnnnnnnn.. kemudian, pusat nie boleh masuk dan keluar sesuka hati k...maksud saya tu fees nye adalah per DAY... besh kan??? sbb ibu bapa leh take turn nk solat ke, kalo nk bawak anak² kuar mkn pun dipersilakan....nanti dah kenyang masuk semula....as simple as tat....chewahhhh


Kemudian, ada jugak diadakan activiti tau tuk anak² kte dlm tu...bukan sahaja boleh main malah boleh sertai diaorg punye activity, antara nye mewarna, story telling, byk lagi 2 3 activity yang dikelolakan oleh pihak pejaga disitu... meh lah bawah anak² sempena cuti sekolah nie...hihihi...bagi ibu bapa yang sibuk bekerja nie adalah tempatnye....sian anak² kan....mcm anak² saya, tak dpt g bercuti...masuk dlm nie pun jadik lah...kahkahkah...pun boleh...

Sebelum masuk pun dah excited, siap ajak bergambo bfr masuk

ada mcm² puzzle game

ada jumping castle....suka ati saya buh nama ek..hahahaha

nie antara site game minda

ini game fizikal..kahkahkah suka suki mengketegori kan

ok dah malas nk edit gambo 1 per 1...kahkahkah

Ada mcm gerai2 n dipenuhi ngn alatan lengkap tuk setiap gerai

Nie gerai Sushi, kakak di gerai sayuran ke apa nie? ada gerai ais cream, ada gerai daging² ada clinic...ish mcm² lagi...sila lah bawa anak² kawan² semua k
Oh disini saya nk ambil kesempatan bagi yang ingin membeli baju kurung kanak² koleksi Riana Little Cuties... sila click disini tuk lihat size available k....jgn terlambat... free postage uollllssss...ahaks

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)