Muka Surat

Monday, 8 June 2015

Bertemu sahabat karibku....

Hai semua....hari smlm jugak adalah hari paling gumbira bagi diriku.....dpt ketemu dgn rakan karibku walaupun hanya seorg yang available time tu, Erma x dpt join... ada hal, Saenah jauh nun di Pahang sedang menguruskan kedai Dobinye diwaktu lapangnye... jadik berjumpa dgn Huda jelah walaupun ada niat terselindung disebalik perjumapaan ini...ahaks...nk pas baju kurung koleksi Riana Little Cuties dan minyak wangi nye... saya tetap menghargai perjumpaan singkat ini...ahaks...TQ so much pada suami kami yang merialisasikan perjumpaan ini...tanpa keizinan kamu berdua En.Somi saya dan En.Somi Huda pasti tak terjadi perjumpaan nie.... TQ sbb belanja kami sekeluarga.....nyum² teringat lagi minuman kegemaranku itu....terus mlm tadi saya dapat lelapkan mata pada pukui 2.30 pagi...tahniah...hahahahaha

Kami jumpa di AEON Cheras Selatan sahaja aka JUSCO Balakong, sementara nk tunggu kehadiran mereka tu, tu yang kami masukkan budak berdua nie ke KIDZOOONA tu, tuk hilangkan penat mereka...penat ke??? x langsung depa tu...sonok lagi ada...asal dpt berjln...hihihi. Kami ke sana pun dah jam 2 petang....pastu g mkn dulu...jam 3 petang baru diorg masuk ke "Pusat Hiburan" amboi nama...."Pusat Hiburan Kanak²" jgn salah anggap ye..ahaks.


Tak lama lepas tu dlm kul 4 lbh kot...Huda pun sampai....kami pun keluar dari pusat tu tuk mengalu-alukan kedatangan mereka...ahaks....tapi diorg yg banje kami...kahkahkah...bukan kami banje diorg...tapi x pe, lain kali kami banje pulak k Huda n En.Sominye...hihihihi


Walaupun jumpa sekejap aje, kebetulan mak ayah Huda dah OTW ke rumah mereka sewaktu mereka sampai ke Jusco tu....rasanye, waktu mak ayah Huda sampai depan pagar umah mereka, mereka masih lagi di Jusco melayan kami....huhuhu Maaf ye Cikgu Muhammad dan Ustazah Salmah...hihihi kami lah punca dirog lambat pulang tu, buat cikgu dan ustazah tertunggu pulak...maaf....bila dah jumpa tu, apa pun x ingat dah...hihihi...borak pun bende yang sama dlm group...tapi sonok..hihihi tu yang sampai lupa segala nye tu...
Lepas mereka pulang kami sambung niat anak² nk masuk KidZoooNa tu semula...ok Silakan anak².


Ok Ya bawa kami ye....bawa elok² k...ahaks

Nampak tak Ya tu....sampai 2 dia bagi....kemain peramah budak ini tau...

Comei jek memasing berkawan
Hihihi ini gambo emak² pule....hihihi Ok tau pipi aku sekilo....Fineeeee...hahahah

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)