Muka Surat

Tuesday, 30 June 2015

Apa tujuan Kerusi Dicipta???

Assalamualaikum semua...ada tak sesiapa disini merindui diri ini? ahaks...kalo ada ce angkat tangan skit (mihahahaha...) ada tu sewang 2...kehkehkeh... fuhhh fuhhhh fuhhh tiup habuk kat blog nie... beterbangan habuk diangkasa(kemain lagi intro dia)... Hai kawan².. bz lah skit kebelakangan nie...weekend pun tak rasa mcm weekend, berkejaran mencari barangn yang masih tak terbeli lagi...

Checklist Alisha (siap beli semua), Checklist Alya (siap semua), Checklist Ibu (siap jugak..) dan Checklist papa (erkkkk byk lagi tak dibeli) huhuhuhu, oh Checklist wan (pun masih tak beli lagi).... nampak nye minggu nie pun masih berlari larian kehulu kehilir mencari brg lah jawap nye...penat tau pose² nie kehkehkeh...


Alhamdulillah setakat hari ini berpuasa kami cuma pernah sekali sahaja melawat bazaar ramadhan....semoga ibu istiqomah dlm memasakkan juadah berbuka buat kalian semua diumah... yang sehari tersasar g melawat bazaar tu bukan nye apa, kes nye g shopping sampai tak dan nk balik tu nk memasak...(padahal sempat je cumanye konon, nak lah jugak melawati bazaar ramadhan tu) kehkehkeh...hover kan...


Minggu lepas weekend kami ke warta bandar baru bangi syeksen 1, erkkkk masa mencari parking dah 30 minit baru dapat parking dannnn nk balik pun terkandar dlm parking lot dekat 1 jam ok...uihhh mak ai...menguji kesabaran betui tau...dah lah plan nk masak sup tulang...nk lah sampai umah awal, aleh² boleh terkandas dlm parking lot tu...terus kene tukar menu...menci tau...jadiklah sup ayam aje...x ada rezeki nk mkn sup tulang...dah lah kat umah tu mana ada periuk pressure hat canggih manggih tu...yang ada periuk cap helang ngn sudu (petua hari nie, nk empukkan daging ,masukkan sudu kedlm sup tu supaya cepat empuk) memang dijamin musantooo...kehkehkeh


Oh x cite lagi pasal tajuk diatas kan...ok nie cte dia...beli meja skali dgn kerusi..namun anak hamba telah membuatkan kerusi itu sebagai hiasan sahaja....korang tgklah Alya tu kalo buat kerja ke, dia bukan duduk atas kerusi tu ha....dia melutut jek...aduhai..apa maknenye tu??? sama jek ngn Alisha pun...gitu lah gaya nye...pastu ngadu sakit lutut...kehkehkeh... dah meninggi sgt anak²ibu...maknenye papa kene beli meja study yang baru untuk mereka...ahaks...Gitu lah gaya nye hari²...Kerusi sebagai hiasan...hihihihi


Papa....Adik nak meja study baruuuuu...hihihihi

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)