Muka Surat

Wednesday, 27 January 2016

Segmen irrayyan | Sejarah Blog RianaLittleCuties

Click banner untuk join sama2 k
Tarikh tamat segmen ini adalah 24 jam selepas entry ini dipublishkan (Publish 27 Januari 2016 | 12:30).
Mari semua...hihihi

Bismillah, 9 February 2015 terciptanya blog bernama rianalittlecuties ini... wahhh dah tak lama jek lagi nk menjangkau usia setahun...ahaks...malu Fiza tetibe....hover kan baru nk masuk setahun...huhuhu dah tua2 baru nk berjinak2 berblog...kesian....ketinggalan zaman Fiza rupanya...ahaks..

Cerita mengenai blog nie, Fiza memang dah tahu lama dah tentang kewujudan diary electronic yang berstatus PUBLIC nie...kire semua org boleh bukak lah kan...ahaks...cumanya tiada kekuatan atau pepe pendorong pun nk create 1 blog untuk diri sendiri...ermmmm...mcm mana boleh terdetik nk create 1 blog dgn 1 entry pada 9 February 2015 tu? hihihihi...suspen betul...ianya terhasil setelah Fiza dah kumpul2 bahan untuk mempromosikan perniagaan kecil kecilan Fiza nie...

Seperti semua sedia maklum...."semua" hihihi mana yang pernah baca kesah blog nie ye...hihihi Fiza create blog nie semata2 nk berniaga online "baju kurung jenama sendiri RianaLittleCuties" sempena nama anak2 Fiza yang berdua tu....lepas saja Fiza update pasal baju, koleksi2 baju kurung dan detail size juga cara pembelian....Fiza mcm buntu tgk blog nie, takkan itu saje? takkan blog 3 4 entry saja? lepas tu Fiza berusaha sharekan tips2 yang mak mertua Fiza kasi...konon2 mcm nk blog nie berguna tuk semua...

Lama kelamaan, blog nie tak tentu hala dah...semua segmen dan contest Fiza nak masuk, semua mende Fiza update...hahahahha sampailah sekarang nie...main hentam aje.hihihi ;-) Harap adalah yang senang dengan cara tulisan Fiza yang mcm kanak2 sekolah nie...tak ada hujung pangkal...main redah saje, Mcm apa yang Fiza taip nie adalah kata2 dari hati nie....taip jek....laju jek menaip tanpa sebarang lakaran...kehkehkeh...

Dan setelah Fiza masukkan nuffnang kedalam blog nie...barulah mcm ada 1 bahan yang menolak bahu Fiza nie untuk update blog nie...hihihihi...memula secara paksaan lama kelamaan x paksaan dah...makin merelakan diri ini bergelar blogger....dan Fiza sayang blog nie...hihihihi ;-)

Ok Mommy Irrayyan, Ok tak penulisan Fiza nie....boleh tak mommy memahaminya..kehkehkeh....entry nie khas buat mommy ye..hihihi gitu... ;-) Fiza dah lama dah Follow blog mommy jugak FB mommy...hihihi Oklah tu aje...jumpa lagi...rasanya lebih kan 300 patah perkataan...ahaks....

4 comments :

  1. takpe sis...yg penting semua tu ikhlas dari hati :D

    ReplyDelete
  2. mommy irra join GA emas putih juga
    http://www.irrayyan.com/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html
    Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  3. segmen yang sama

    http://www.azlindaalin.com/2016/01/segmen-irrayyan-sejarah-blog.html

    ReplyDelete
  4. setuju...! kadang memang kena paksa2 diri sikit barulah boleh capai sesuatu.. hehehehee. Bila ada sesuatu yang mendorong kita, automatik semangat nak buat betul2 pun datang dgn sendirinya...kan.. :)

    Salam perkenalan, saya join segmen sama..
    http://www.dramaticuniq.com/2016/01/segmen-irrayyan-sejarah-blog-dramatic-uniq.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)