Muka Surat

Monday, 18 January 2016

Bila kakak become a cameragirl... gituuuu

Salam semua... saja nak abadikan gambo2 yang kakak Alisha ambil dikenduri smlm....hihihi jgn meloya jgn muntah ye....gambo2 nie sajelah buat kenangan bila kakak dah besar nanti dia boleh tgk hasil pertama dia yang ibu upload di blog ibu nie...ahaks...

PS: Kakak, nie hasil pertama kakak yang ibu upload...kakak tangkap lah byk2 lagi....boleh bantu ibu berblog...kehkehkeh...

Semalam g kenduri Mak ngah bebudak nie...pastu tgk Alisha nye buhsan saje...adik dah cop hp satu lagi buat main game...umpan tuk bagi Damia n Alya diam skit...kehkehkeh...Alisha memang tak sebulu lah ngn adik...ha ambik hp ibu nie...sila tangkap gambo semua...hihihi...

Comei jek budak nie.... Damia Qaisara... ;-) x berapa sehat nie...tapi tetap senyum kakak Alisha nk ambil gambo dia

Hihihi...Kakak Alya ajak main game. ;-) tapi Damia nk bergambo lah

Hihihihi... ;-)

Ok bagus...semua muka masuk...kehkehkeh...

Bila adik beradik nie berjumpa memang tak dilayan dan bini2..kehkehkeh... ;-) yg baju coklat cair masih available ye...kehkehkeh

Ha penuh muka korang berdua ye....hihihihi cuba lagi ye Alisha...tangkap nak mcm mana pun...hihihi
Itu jelah gambo yang boleh dikire clear skit....lain2 semua nya tak clear...kehkehkeh...dia pemalu...bila nk minta tangkap gambo org, lepas tangkap cepat2 blah....mana nk elok gambo nya...HP ibu dah lah zaman tok kadok nye HP..kehkeheh..


3 comments :

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)