Muka Surat

Wednesday, 13 January 2016

First GiveAway by Encik Kidal

Meh click banner diatas untuk join k.....

Syarat pertama dah follow all blogs yang diarahkan
Syarat kedua dah follow jugak IG 
Syarat ketiga tempek banner dan redirect ke page Encik Kidal...done jugak
Syarat seterusnya...kene nyatakan hadiah yang paling teringin Fiza mahukan.....yang nie paling best nk tulis...
Akak paling nak yang nie

**customise notebook or planner X 2 (saiz A5 dan A6)**

ada sebabnya....sebab utama dan memang tak ada sebab lain dah, ini kerana, akak memang suke sangat menulis atas kertas dahulu sebelum akak buat kerja kerja akak...amboi mcm byk beno kerja nyakan....hihihihi ayat bodek skit....."akak memang akan buat semua kerja programming akak dgn menulis atas kertas atau buku note dulu sebelum akak buat program nya di notepad...hihihihi, ataupun kerja2 blog nie..akak akan catat dalam note book dahulu....kiranyakan...akak tulis mende2 baik2 saja...InsyaAllah Encik Kidal pun dapat saham pahala" amboiii ayat bodek tak? kehkehkehkehek mana tau boleh menang terpanah dgn ayat nie..kahkahkah ;-)

Oh panjang pulak jawapan nk hadiah mana nie ek.....ok jom ke syarat seterusnya pulak

Syarat seterusnya Azam saya pada tahun 2016 ialah.... Azam akak ingin menjadi ibu yang terbaik buat anak2, akak nk jadi org paling close dgn diorg since tis year akak start bekerja dari rumah...makanya akak nk luangkan masa dgn anak2....apa segala masalah diorg harapnya diorg tak segan tak silu nk kongsi ngn akak....dulu akak bekerja di opis...jadi masa ngn anak tu waktu mlm saja....x dan pun nk dgr keluh kesah anak2 dah nk masuk tido...sian anak2...kali nie...I am yours anak2..hihihi gitu... Yelah kan gejala sosial skang nie semakin berleluasa...akak x mau diorg terjebak ke...dik kerana kurang perhatian...huhuhuh takut dgr kan kes anak2 sekarang nie...nauzubillah...moga kte semua dijauhkan...huhuhuh... 
Azam kedua yang utama jugak...menjadi pekerja yang terbaik buat boss akak...harapnya akak dapat deliver kerja dgn baik...walaupun bekerja dari rumah...
Azam ketiga...menjadi isteri yang sempurna dimata suami akak...amboiiii...hover sgt dah nie azam nya...ahaks...

Ha penat kan dgr celotehan mak mak...sapa suh tanya soalan byk sgt..kehkehkehkehek...Ok now kene tag kawan2 rakan blogger...rasanya dah ramai dah yang join nie...akak jek lewat kerana last week akak jatuh sakit selama seminggu....lama ok....turun berat akak...tapi jgn risau...now dah kembali berat asal....makan banyakkk...kehkehekhek...

akak nak tag

5 comments :

  1. wah mcm menarik nie..
    Good luck kak..
    Huhuu nak join jugaklah

    ReplyDelete
  2. Singgah sini..daripada giveaway yg sama..gdluck taw hehehe..

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)