Muka Surat

Friday, 29 January 2016

Cinta Si Wedding Planner - Tetibe borak pasal nie ye




Sapa kat sini tgk Cinta Si Wedding Planner??? cuba angkat tangan tu sikit.....wowwwww ramai nya....ahaks ;-).... Fiza skang nie kemaruk lah duk nengok cite nie...aduhai...tetibe tersangkut tau...nyampah betui...Slalu memang elakkan lah...Fiza slalu tgk ulangan lah....sbb waktu siaran tu agak getir ngn anak2...kehkehkeh....kadang curi tgk gek...tapi for sure kene ulang tonton tuk tgk sepenuhnya...hihihihi ;-)


Fiza ada geng tak? hihihi sama2 tgk ulangan? hihihihi Jika kawan2 nak join kelab ulangan Fiza nie, Fiza slalu tgk kat tonton www.tonton.com.my tak pun untuk tgk scene2 yang menarik sahaja untuk episod tertentu Fiza akan ke www.kepalabergetar2u.blogspot.my hihihihi terbaek jugak scene2 yang dicut2 tu...saya suke saya suke...ahaks

Oklah.... Fiza nak tgk Si Alisha nie buat kerja sekolah dia sekejap....Hari nie hari Jumaat so lambat lagi nak masuk sekolah, makanya....jangan buang masa wahai anak...isikan masa terluang sebaik mungkin....hihihi ;-)

Hihihi...jangan kecam tulisan kakak... ;-) baru 3 Minggu bersekolah agama... hihihi...Moga kakak perbaiki tulisan lagi ye...ahaks ;-)




No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)