Muka Surat

Tuesday, 12 January 2016

First Segmen : Mini Giveaway By Si Chubby

Salam semua....memula jom join Segmen nie jom... ;-)
Click saja pada banner diatas k....

Ok now time to jawap soalan si Chubby comei nie... ;-) 
ada 3 killer questions yang telah ditanya oleh Si Chubby, rasa mcm x tau nk jawap apa...sbb mcm blur nk karang apa...ahaks... Si Chubby kata Si Chubby kuat membebel...oh Akak suke, sbb akak pun sama...kehekhkeh... ok dah dah dah.....moh jawap soalan....kan dah kata, membebel sambil x tentu arahnya..hihihihi

i) Apa impian korang yang sebenarnya ? And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ? Kalau tidak tercapai ,apa korang akan lakukan ?

Ok diatas nie soalannya....dan jawapan nya adalah, ermmm Fiza sebenarnya byk sgt impian, byk sgt...tapi impian tu mcm ikut musim...kehkehkeh...impian sekarang niekan nk berusaha untuk menyediakan bekal tuk anak2 p sekolah setiap hari....ha impian mak2 sgt tau...hihihi.... Since anak yang sulung x padai lagi beli di kantin terpaksa lah ibunya nie paksa diri siapkan bekal tuk dia..hihihi

Apa usaha nya ye....usaha adalah, beli semua perkakas tuk akak buat bento benti...ahaks... mcm2 akak beli...konon nya nk menyuntik semangatlah...hihihihi... tapi ari nie si Alisha dah mintak x mau bawak bekal...katanya dia tak mau mkn time rehat, dia kenyang katanya....cis...mcm nk terpadam jek impian akak nie...hahahahahah

Erm...akak ada terpikir, kalo dia x mau bawak bekal bento benti akak tu, mungkin akak kene bekalkan roti atau simple2 saja...kehkehkeh...aduh, impian mak2 maaflah ye...khekehkeh...

Akak tag 2 org nie
sofie adie
Izzati Suhaide

10 comments :

  1. hahaha comel impian bekalan bento benti tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi....bekalan tu tak comel mana pun Ros...akak bukan pandai, main terap2 pastu kosong jek....x ada mata ke apa ke..kehkehkeh...kalo tgk dan kunyah jek boleh lah...kehkehkeh

      Delete
  2. alololo comelnya kak fiza nih...hope impian ni tertunai! terbaiklah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi Comei ke Sofie...huhuhu rasa mcm perasan pulak....padahal comei ke bento benti tu kan? hihihi nanti akak upload gambo bento benti tak semenggah tu k...kehkehkehk

      Delete
  3. Thanks join segmen zie , list contestants dah update ye , jom blogwalking :D

    http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

    ReplyDelete
  4. hahaha menyediakan bekal. seronok tu
    cik belbel pun join !
    http://blogcikbelbel.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-cubby.html

    ReplyDelete
  5. wahh semoga berjaya jom bw dari ga sma http://artisarainbow.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    ReplyDelete
  6. maceh kak tag kite..nnti kite join ehhh..hihi

    ReplyDelete
  7. goodluck :)
    http://otaku-licious.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    ReplyDelete
  8. Best gak impian tu :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    #346

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)