Muka Surat

Wednesday, 19 August 2015

Petang Sabtu, bersiar²

Petang Sabtu lepas setelah anak² dah x ada activity nak buat....lepas jek asar kami pun keluar lah....sian muka memasing monyok jek...kehkehkeh...baru tak keluar sehari dah gitu gaya rupenye.,...ceh...hover sgt kan masing²...hihihihi tapi ibu pun sama...guna lah alasan anak buhsan...padahal diri sendiri kan? kehkehkeh (kenelah pepandai mengubah object kekal tu) eh apa yg saya ckpkan nie...kehkehkeh...

Memula kami ke AEON big dekat Taman Tun Hussien Onn...nk beli barang keperluan...nampak tak kenapa tetibe nk beli brg keperluan ke sana??? biasa nye ke NSK kan....erm dah berubah angin ke??? kehkehkeh kalo sesapa yg sama tujuan dgn saya mesti tahu sbb apa berubah angin nie...kehkehkeh...nk kumpulllllll stemmmm nk dapatkan pisauuuu....hihihihihi....nampak tak??? tapi berjaya ok....dh dpt pisau kecil No 2...yeahhhh...dah tak perlu kumpul dah...kehkehkeh...pitammmm

Lepas jek ke sana kami pun g kedai mamak....minum² petang...hihihi... mkn roti canai...nyum nyum...meh nk banje muka anak tuan tanah...kehkehkeh....

Hello semua...rindu kat blog kami tak???(perasan ek)

Nie lah budak cengeng tuuuu ;)

Haiii saya ceria nampak camera...hihihi
Oklah....sampai ketemu lagi....tuan rumah agak bz kebelakangan nie....jumpa lagi nanti...ahaks... jgn merindui diri ini k...hihihihi(oh perasan lebihhh)

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)