Muka Surat

Friday, 7 August 2015

Pengalaman menurunkan berat badan...


Salam semua, how do u do? kehkehkeh... Pagi yang mulia lagi berkat nie kan...apa kata saya share dgn anda pengalaman saya dlm mengharungi pengalaman turun naik nye berat badanku ini....eh turun naik ke? rasa mcm naik jek...kehkehkeh... memang perasaan tu toksah nk cite lah....bila start jek badan nie menaik...mula rungsing...huhuhu saya pernah bertukar size tau dari S ke XL...lalalala....comei sgt kan? saya dah lah ketot jek, pastu mekar pulak....mcm apa tau?? mcm pohon yang rendang...ahaks... bukan lah kata pohon rendang tu tak lawa...kan saya ckp tadi...comei...ahaks

Masa kawin dulu berat 51kg...ok lah....good2 jek... lepas anak 1 berat cuma turun sehingga 54kg sahaja....x mau turun2 dah...uih tension....lepas tu dimurahkan rezeki lagi....ngandung lagi anak kedua dgn cacatan bacaan permulaan mengandung 54kg... Saya dah lah x mengalami alahan apa2, so memang bab mkn...uih selera dia mcm dragon...apa nk kata? masa bersalin cacatan terakhir ngandung adalah 64kg... wahhhh saya dah lah rendah... memang rendang lah kan...lepas jek abis pantang berat cuma turun ke 58kg... bayangkan??? time nie baju dah XL ok...kahkahkah... lepas jek start kerja....mkn sedap jek manjang... ambik kau....62kg ok... membulat seperti juara...


Lepas tu saya sedar diri...berusaha turunkan berat dgn pengambilan bermcm2 jenis product...dari semahal2 sehingga semurah2 tau...lalala...dpt lah turun sampai 55kg...dah x mau turun2, beku sampai situ saje... kalo turun pun kire nasib kot ke 54kg pastu esoknye naik semula 55kg...kahkahkah...rasa mcm nk hempok jek penimbang tu...(marah gile ok)kehkehkeh


Dan akhir skali saya jumpa SlimRich nie... sampai skang nie berat saya 52kg... belum abis sebotol lagi mkn nye... target cuma nk dptkan semula 51kg tu... now memang baju size S lah...ahaks... memang sgt berpuas hati sbb saya tak perlu pun nk diet ke hape... dia automatik buat saya kurang rasa nk mkn....saya cuma mkn sesenduk nasi saje tu pun rasa full amat...hihihi tak ada cirit birit ke...So good lah... So skang nie saya nk ajak kawan2 merasakan nikmatnye bersama2 saya... meh lah try... 


1 botol SlimRich nie bersamaan dgn RM 110.00 sahaja termasuk postage... kamu boleh beri peluang pada diri kamu merasa kehebatan nye seawal 1 minggu pengambilan....bergantung...ada org lg cepat dari itu...lalalal...besh sgt... meh2 Whatapps kte k.. 012-375 6461... 





4 comments :

  1. Wah, tahniah.. Lps dpt berat bdn ideal, kena maintain laa plak kan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah betui tu puan wawa....hihihi.. ;) semoga saya berjaya lah memaintainkan diri ini...kehkehkeh...kalo tidak rendangggg...hihihi

      Delete
  2. blogwalking sambil follow sini
    muslimahsejati96.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jejln ke sini....nanti kte g sana k ;)

      Delete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)