Muka Surat

Monday, 3 August 2015

Misi menghantar meja study....Ke putrajaya we go..go...

Mlm Jumaat yang lepas setelah sahaja menunaikan solat maghrib kami terus bersiap² untuk bertolak ke Putrajaya bersama² meja study anak² yang akan berpindah hak milik selepas ini...kehkehkehkeh... hujan renyai² sewaktu kami kuar dari umah... Papa bawak 2 meja... kakak bawak kerusi adik bawak kerusi dan ibu bawak kerusi angry bird....kehkehkeh... bersatu padu disitu...hihihihi

Perjalanan ke putrajaya dibantu oleh google map yang sgt2 membantu...perjalanan hanya memakan masa 15minit...namun untuk mencari parking...pergh telah memakan masa lebih kurang 20minit...anggaran kasar... "Illa, mana nk parking nie" adu ku pada tuan rumah... ahaks.. mujurlah kami berjaya mendapatkan parking lot sebelah apartment kawan aku tu...uihhh lega...nk parking pun mencabar... (dlm keadaan yg agak mengejar masa kerana En.Somi dah letak syarat...by 11PM dia kene ada didlm rumah atas sbb kene start buat keje at 11.30 PM ....redha jelah....) 


Pembahagian tugas tetap sama...masing² sibuk mengambil brg masing² untuk dibawa naik...ahaks...sesampai jek di depan pintu rumah... "Assalamualaikummmmmmmmmm" tuan rumah tersenyum lebar suruh masuk...ahaks.. kami pun melangkah masuk... wahh hero sorang tu sombong sgt tau...panggil nama berpuluh kali...tidak dilayan...ahaks... kami terus dipaksa oleh tuan rumah untuk terus ke meja mkn agar kami tidak kelewatan... "Tuan rumah dah tau syarat En.Somi tadi" kehkehkeh...sedap sgt kuih dan serawa durian makcik buat tu.. makcik = Mak Illa... ada ke patut dia suruh mak dia masakkan??? cis...
selepas lebih kurang 20 minit berada di sana...20 minit ke ek? kami pun bergerak pulang....diharapkan Shakeel menyukai meja study yg mama kamu belikan buat kamu tu...hihihi... acik dah sental2 semua meja tu agar kelihatan cantik menarik namun acik tanpa perasan masih ada lukisan anak² acik di belakang kerusi diorg....ciss. hampa perasaan acik...kehkehkeh...


Ok Shakeel, mummy, hakeem, and papa Shakeel n Hakeem... nanti jln² kerumah acik pulak ek...Sorry lah bertandang memlm gitu...huhuhu....Semua kesulitan amat dikesali...ahaks..terimalah gambar kamu sebelum melangkah pulang...hihihi


Tgklah Shakeel tu Illa, x mau pandang tu...hihihi

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)