Muka Surat

Friday, 21 August 2015

Mega Career Fair & Post Graduate Education Fair 2015


Nak war-war kan nie....Kemari adik, kakak, abang, semua nyeeee... saya ingin memberi sedikit informasi, Mega Career Fair 2015 telah pun berlangsung sejak hari ini sehingga ahad ini... jadik kepada semua Job seekers mahupun yg ingin mengubah angin meh lah sama-sama kte ke sana.

Pesanan penaja adalah, hihihihi jgn lupa bawa Resume lengkap diri anda...byk copy pun tak pe, nanti bila singgah di booth2 tu, ha layangkan sahaja resume uolls disana manakala terdapat jugak company2 yg mengedakan walk-in interview disitu dan ketika itu jugak....maka for job seekers, prepare urself ok...hihihihi

Kepada yang ada mempunyai business card....sila bawa byk2 skit card anda tu...sama jugak methodnye, nanti layangkan sahaja business card anda kepada mereka....hihihi...Sesambil tu leh lah kumpul cenderamata dari booth2 nie...hihihihi...silalah ye...

Ianye bertempat di :
MVEC Hall1,Hall2,dan Hall3 (11:00 AM - 8:00 PM) dari 21-23 August 2015
Kepada sesiapa yang ingin membuat pre-register, diorg dah tutup tau untuk pre register maka, anda semua boleh terus ke counter  mereka di sana untuk register k... kalo nk tahu lebih lanjut company ada yg terlibat kali nie....boleh check dekat website ini Career Fair 
 
Selamat mencari rezeki semua.... dan semoga dimurahkan rezeki kamu semua ye...

8 comments :

  1. yg tengah cari kerja tu, ni peluang terbaik..

    ReplyDelete
  2. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih atas perkongsian

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
  4. ok.. terlepas plk.cik en baca shri slps tamatnya.. huhuh

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)