Muka Surat

Thursday, 6 August 2015

Apa yang menarik di Petron Taman Sungai Besi Indah???


Alamak, tak tangkap pulak gambo Petron nie ek...ahaks...nampak kete owner Petron pun boleh lah...kehkehkeh...Ok nie nk war war kan nie... apa yg menariknye di Petron Taman Sungai Besi Indah... alah dekat The Mines tu... dekat dengan pan house tu... hihihi... tau kan? sbb area The Mines 1 nie jek Petron nye... Ok pe yang menarik nye? 

Di sini kalo uolls isi minyak RM60.00 keatas diorg bagi free gift...amboiiii apa dia gift nye???

Sebotol Air Minuman... hihihihi ;)
Ok dpt air minuman nie ha... memang byk lah saya kompul air minuman nie....boleh buat isi air kereta...kehkehkeh...boleh jugak simpan dlm kete untuk kecemasan nk basuh pepe kan....walaupun anak dah besar nie namun huru hara jugak kalo tetibe nk basuh tangan....nk basuh itu ini...tertumpah pepe...ish ish ish.....Rasa tak kehuru haraan nye???kehkehkeh...

Kemudian.. dgn menggunakan Card Miles Petron tu kan uolls boleh kompul point sampai boleh tukar dgn nilai minyak...hihihi nyaman kan? kehkehkeh... RM1.00 bersamaan dgn 1 point. Oh lupa nk kasi tau...point nie dpt dgn pembelian petrol sahaja tau...kalo uolls beli barangan dlm kedai petron, erm tak dpt tambah point pun...hihihi...tapi jgn kuatir, barangan dlm kedai petron tu boleh dibeli dgn point tau...lalalala... x bawak duit??? boleh guna point... Dan lagiiiiii...meh nk cite lagi... kalo uolls dah terkumpul point sehingga 3000 point, anda boleh menebus minyak sebanyak RM45.00 .... ha wow kan? kehekhek... Untung kan?

Dan promosi terbaru dia, If register card petron miles sekarang nie didatangkan dgn touch n go skali....ha penjimatan kan? tak yah beli card touch n go dah...kehkehkeh...Nak tahu lagi details go to their website PETRON MILES CARD

Mereka selalu buat promosi mcm-mcm... yg baru berlaku dan dah selesai pun adalah dpt voucher TESCO dgn pembelian minyak RM50.00 keatas... dpt voucher RM1.50 tau...bayang kan berapa byk leh dpt voucher kalo seminggu 2 3 kali g topup minyak...kehkehkeh... 

Nie time promosi Voucher Tesco...lalala

Punye lah byk voucher nie kami dpt...kehkehkeh
Hihihihi.... Go lah ke Petron memana pun....hihihi...  yg penting penjimatan... Kadang terasa jugak kalo isi minyak kat stasyen yg lain jenama nye... mcm x cukup minyak jek...erk... huhuhuhu frust kekadang tu...paham kan maksud saya?? hihihi oklah...itu jelah cerite nye...nk ajak uolls g kumpul point kat petron tu...hihihi..

Nota: Agak-agak ada tak owner Petron Taman Sungai Besi Indah baca iklan free saya nie? mana tau dpt sponsor minyak setahun ke? wow...kehkehkeh... (Boss, saya punye kereta kecik saje...kalo u nk sponsor pun its ok...U masih lagi untung maaaa...kehkehkeh) Larikkkkkkk

2 comments :

  1. Boleh jadi promoter Petron ni..

    Tq for the info

    http://stnrsyfh.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)