Muka Surat

Thursday, 18 January 2018

Skincare apa yang K.pijah guna?

Assalamualaikum...hihihi baru nak bagi salam ye...hihihi. Ada orang tanya, K.pijah pakai skincare apa? kulit memang berbeza dari dulu.....dulu kulit k.pijah kering dan ada jerawat halus tu...kalo picit tu letop2 bunyi dia...kahkahkah...K.pijah dah lah kulit cerah skit kan....so kali jerawat halus dan dipicit tu memang nampak sangat lah merah2 nye...buruk teruk..hahaha dari jauh dah kelihatan tau.

Lepas K.pijah mencuba Skincare Seqy Beauty pada hujung tahun 2016 Alhamdulillah kulit K.pijah makin elok.....jerawat halus tu memang tak ada dah...kadang buhsan dan tetibe rindu nak picit pakai kuku..kahkahkah...sebab sekarang nie kalo picit pakai kuku...rata je kulit tu...hihihihi...kulit memang makin lembab dan tak kering lagi dah. Tahu tak ada masalah yang timbul bila kulit kering nie? yang pertama tama skali, kulit akan mudah kelihatan kedut nye tu...memang nampak sgt tua dari usia tau...itulah masalah yang pernah K.pijah alami.....Ditambah pula dengan liang pori yang semakin jelas kelihatan tau...nak nak kat area hidung...nampak lubang2 liang pori tu....rungsing gile iolls..hihihi

Memang kalo orang yang pernah kenal K.pijah akan cakap, "Kulit ko dah memang elok dari dulu lagi" sebab kata2 nie lah K.pijah dulu tak ambik kisahpun tentang penjagaan kulit. K.pijah biarkan aje tau, sampai umur 32 baru perasan kulit nie makin teruk dari usia tau. nampak sgt teruk tau. Mujurlah K.pijah ketemu dengan Seqy Beauty.K.pijah ambik langkah mencubanye tau...lepas sebulan guna...eh kulit makin elok...masih ada jerawat halus tu tapi makin baik kulit nie.K.pijah teruskan dan terbuka hati nie nak share dengan kengkawan...terus K.pijah daftarkan diri sebagai Dropship Seqy Beauty....hihihihi....

Nampak tak atas dahi tu berbintat2, kat hidung pun sama bintat

Beza bekas jahitan di dahi tu makin pudar

Nie lah Skincare yang K.pijah gunakan Skincare Seqy Beauty
Ha....K.pijah gunakan Skincare Seqy Beauty nie lah. Meh cerita apa ada dalam set nie...lengkap dan mujarab sangat. dalam set nie ada 4 items kesemuanye. Tak perlu cari asing2 dah.

🌹 Cleanser
🌹 Toner
🌹 Serum
🌹 Day&Night Cream

Kesemua 4 items nie membantu kulit kte untuk dirawat supaya sihat kembali. Cleanser mampu menyucikan kotoran di dalam liang pori kte, texturenye yang halus yang membolehkan buih sabun tadi memasuki liang pori bagi menyucikan kekotoran. Waktu mencuci nie liang pori kte kesemuanya akan terbuka luas dik kerana formula Cleanser nie tadi. Barulah segala kotoran dapat dikeluarkan tanpa menyekitkan kulit.

Toner pula dirumuskan khas bagi menutup kembali liang pori yang telah dibuka oleh agen Cleanser tadi, sebab tu kalo tanya K.pijah "perlu ke guna toner nie?" K.pijah akan jawap "kalo dah pintu rumah dibuka uolls masuk rumah lepastu takkan biarkan pintu rumah ternganga, bukan je habuk kotoran masuk kan tapi pencuri pun ikut masuk" sekarang uolls masih bertanggapan yang toner nie tak penting ke? hihihihi penting sgt tau... setelah menutup liang pori, toner Seqy Beauty mampu mengunci kelembapan kulit uolls...makan kulit tidak sesekali akan kering setelah dicuci...hihihi...betul kan? Toner nie juga membekalkan kelembapan kulit....dah dikunci ditambah pula agen pelembab...super duper best

Serum Seqy Beauty merupakan agen anti-jerawat, anti-aging, anti-kedutan, anti-keradangan, anti-bakteria jadi bila kulit berjerawat tu....pertama skali dia akan melegakan keradangan kulit akibat jerawat itu tadi, setelah di rawat keradangan ia merawat jerawat tu sendiri untuk....berlakulah pengecutan pada jerawat tu....serum sudah pasti fungsi utama dia merawat kedutan kulit....yang nie memang power, ia meresap jauh ke liang pori bagi merawat kedutan kulit....segala jenis parut kulit akan bisa dirawat....mcm tulah rumusan nya secara menyeluruh.bau dia wangi tau mcm bau buah anggur skit2 lembut je pada kulit.

Day&Night Cream pulak, krim yang dirumuskan khas untuk merawat jerawat pada kulit.....kalo jerawat mula tumbuh tu, bagi masa krim nie bekerja maximum 3 hari, jerawat tu akan mula mengecut dan menghilang tau...tanpa meninggalkan kesan pun. Yang tu paling best kan? super duper best sebab Krim nie juga akan membuatkan kulit uolls lembut bak bayi tau....serius lembut.meh touch skit...hihihi.

Dalam Set Trial Skincare Seqy beauty nie ada 4 items kan....harganye cuma RM130 dan yang menariknye satu set nie mampu bertahan selama 2-3 bulan... memang jimat uolls. Seqy Beauty juga ada mengeluarkan loose items tau...so kalo nak beli 1 per 1 selepas mencuba set nie...boleh sangat2, memang jimat sangat sebab loose items nie sekurang2 boleh dipakai selama 4-5 bulan kadang sampai 6 bulan kalo orang jenis jimat. hihihihi

Jom lah cuba kawan2 ku....yang paling best nye....semua produk Seqy Beauty dijamin selamat kerana ia telahpun mendapat kelulusan KKM dan dikilangkan di kilang yang bertaraf GPM....bukan kilang2 biasa tau. Kami sendiri tak balut packaging sendiri...semua kilang yang uruskan jadi memang ditanggung selamat.hihihihi... Bila produk selamat barulah kte yakin kan? betuk tak?

Eh panjang nye celoteh.....esok produk Seqy beauty yang lain pula ye,...hihihi kalo ada yang teringin tu, jangan tunggu lelama dah.....cuba dari hari nie...uolls akan rasai seperti yang k.pijah rasai sekarang nie...wasap K.pijah terus tau.... no K.pijah 012-375 6461 meh order sekarang sebab sekarang Free postage dan Free gift yang memang best πŸ‘πŸ‘

K.pijah tunggu uolls wasap k πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„



No comments :

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)