Muka Surat

Wednesday, 11 November 2015

Cute tak Header akak??? Dihasilkan oleh Rhai

Hihihihi.....Assalamualaikum semuaaaaa......

Amboi, org lain yg beraya org lain yg sibuk balik kampung sampai lupa semua mende ye....windu nye kat blog kte nie...ahaks....saja nk buat pengumuman.....pengumuman apa ye????

Nampak tak atas tu? lain kan...lain kan??? cute tak? opsssss jgn marah ye semua.... TQ so much buat adik Nur Raihanah sbb sudi buatkan header akak yang sebelum nie hanya wording sahaja...kesian akak.... dia buat free tau....hadiah tuk akak....hihihi (akak anggap hadiah paling best nie) hihihihi

Tq tau....akak sgt2 sukakannye....comei permainan warna yang kamu pilih tuk akak nie....hihihi... Oh pada sesiapa yang nk order header secara percuma boleh lah risik khabar dari adik Raihanah nie....mana tau dia masih sudi lagi buatkan.... ;)

Hasil kerja dia byk lagi tau.....cantik2...dia jugak yang cadangkan tentang background akak nie...mau cari dimana sebagainye....boelh terus direct contact dia tau....pasti awak...awk...awk   akan berpuas hati....hihihihi

Ok tu saja nk umum....walaupun tah pepe...kehkehekh...Salam rindu buat semua...

16 comments :

  1. Replies
    1. Terima kasih Nur Khairul... Ucapkan Tahniah buat Raihanah sbb dah menambat hari semua org...hihihi...Creative Raihanah nie.

      Delete
  2. Replies
    1. Hihihi kan.... sbb yg buat header tu pun cute.. ;)

      Delete
  3. cantik sgt sis.... cutenya anak sis.... geram nengok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi...TQ pada Nur Raihanah... ;) pandai dia buat yg cute miut

      Delete
  4. Sangat cantik...simple..kemas...PC suka..

    ReplyDelete
  5. cute.....cute sebab ada model sikecil:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiizaa, Nak mujurlah akak terpikir nk letak gamba diorg...kalo akak letak gambo akak, sah ramai yg unfollow akak...kehkehkeh...larik semua... ;)

      Tq dear...

      Delete
  6. Hehee thenkiuuu akak buat entry ni.. header simple jee mampu sy buat. terima kasih sbb pakai header kite buatkan! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heppp memang cantik...simple...cute sgt...akak suke sgt...kene sgt ngn akak yg simple nie...hihiihi....mestilah gunaaaa ;)
      Sama2 kasihhhhh...hihihi

      Delete
  7. Akakkkk lawanya header..
    Huhuu rasanya baru seminggu tak lawat sini, dah bertukar dah header dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi....awkkkk...patutlah lama dh akak x nampak awk tinggal jejak...bz ye...lawa kannn??? memang pandai Raihanah buat.... ;)

      Delete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)