Muka Surat

Wednesday, 16 September 2015

Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties

Giveaway ini telahpun tamat.....terima kasih buat semua ;)
Ini adalah Post melekat ;) post latest disebelah hihihihi 
Assalamualaikum semua,

Setelah di timbang tara, hihihihi kini dgn rasmi nye saya melancarkan "Giveaway: BB Cream(Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties" dgn lafaz Bismillah ;)


Bersempena dgn kedatangan BB Cream baru ini dlm industri kecantikan semalaya, amboi kan...hihihihi dan bersempena perlantikkan saya sebagai Stokis pertama oleh Nurrul's Beauty and the team, saya nk share kegumbiraan ini dgn semua kawan2 bloggers saya yang selalu support saya walaupun diorg nie semua tahu, saya nie cumalah newbie dlm industri blogging nie...  

Syarat cukup mudah dan sempoi ;) 

1- Anda mestilah blogger dari Malaysia, mudah bagi saya nk pos hadiah.. hihihi ;)
2- Follow saya di Google Friend Connecter ;) (follow blog saya hihihi ) Riana Little Cuties
3- Follow G+ saya.. RianaLittleCuties
4- Follow IG saya @norhafizahalwi
5- Buat Entry bertajuk "Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties"
6- Copy n paste gamba dlm entry nie...dan backlink ke entry ini...ahaks
7- Lepas dah buat tu...tinggalkan url anda di komen entry ini ;) 
8- Syarat kepada pemenang nanti, kawan2 boleh tak bagi feedback lepas guna BB Cream itu ;) (x kesahlah feedback di blog ke atau di Whatapps ke atau di Email saya ke...terpulang....feel free)

Alolololo, mudah je kan? (nampak nye byk syarat tapi simple je kan? )hihihihi mesti semua pun dpt agak... apa hadiah bakal diterima?hihih saya nk berikan 3 BB Cream ini kepada setiap pemenang saya nanti, makna kata, 3 pemenang lah ye... ;) 

Saya akan lancarkan Giveaway nie sekarang dan akan berakhir pada 16/09/2015 11:30PM hihihihi... x lama pun....pemenang akan dipilih secara rawak dari no pernyertaan anda semua... pemilihan dibuat menggunakan method rand() function dari PHP...hihihi 
seperti ini :-

<?php
for ($i=0; $i<3; $i++)
{
    echo rand(1, 10); //sepuluh itu max number penyertaan untuk Giveaway ini hihihi ;)
}

?>

Meh join tau... ;) tak join nk merajuk...(ada org kesah kalo ko merajuk...kehkehkeh) oh penyertaan dibuka kepada blogger lelaki dan perempuan....sbb hadiah nie lelaki pun boleh pakai...ataupun kalau lelaki yg menang, boleh dihadiahkan buat kaum perempuan yang rapat dgn kamu...hihihi ;)

Harapnye ada lah yang sudi join... ;)

Senarai peserta boleh dilihat di sini ^-^ Senarai Peserta

43 comments :

  1. Ala utk girl aje. BTW, susah nak komen kat blog ni sebab takde Name dan URL. Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi kaum adam pun boleh adamroslan.... cuma persoalan kedua awk tu....maaflah...saya cuma allow registered user jek untuk comments..hihihi...sbb tu x ada option bagi name/url tu...huhuhu.... x pe...cuma perlu copy n paste aje url entry...hihihi... ;)

      Delete
  2. hai . nysa join :)

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  3. haiii..join jugak... :)

    http://izatie91.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  4. Joined..:)

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  5. shad pun join juga kak, hehe..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  6. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  7. xde IG... boleh join tak? hehe...

    ReplyDelete
  8. JOIN...

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  9. http://lolarash.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  10. akak join di sini
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  11. http://farahanasharif.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  12. mamaniza join ye ^^

    http://anereodacandid.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  13. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  14. fizah join..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  15. saya join...:)

    http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  16. saya join..
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  17. join jugakk

    http://yoorinmelacolea.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  18. Sal join ya:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  19. Hi awakk!

    Kita join!
    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    :))

    ReplyDelete
  20. salam, Murni join :)
    http://murnimohdyusof.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  21. As'salam akak.. saya join ya... tapi saya xde IG untuk difollow.. hehe... ^_^

    http://kupukupupurple.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  22. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  23. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  24. http://misz-aa.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  25. singgah follow dan join jgk

    http://mamamursyid.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  26. hai.. sy join

    http://awansamudera.blogspot.com/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  27. salam hai saya join. done follow #92
    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  28. Join :)

    http://sigilerceloteh.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  29. Last minute join... Hihi

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete
  30. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)