Muka Surat

Friday, 10 July 2015

Nak cantik? nak lawa?

Assalamualaikum semua,

hai disana tu, buat apa termenung depan cermin tu? apa? picit whitehead? hihihi jgn lah, rosak kulit idung tu nanti... Oh tgh stress kulit makin gelap ek? sunburn ye kulit....memang panas terik skang nie... sampaikan Alisha n Alya demam terperanjat smlm, rasanye smlm suhu kemain tinggi kan... apa??? ada masalah selulit x ilang²...huhuhu bertabahlah...tu jekan mampu dibuat...huhuhu... ada parut kesan luka??? sian nye...huhuhu... ha!!!! rambut byk gugur??? aduh x lama botak jawap nye...cepat penat ye lately?? yelah ngn keje diopis lagi, balik umah keje dirumah pulak...ish² (amboi kemain lagi imaginasiku...) layan jelah ek.

Kawan², meh² kte nk ckp nie, eh bukan kte nk kasi tahu nie... semua masalah diatas ada penyelesaian nye, InsyaAllah dgn izin dari Allah SWT. Meh sini rapat², pernah tak dgr tentang IDEBENONE?(x pernah dgr ek) PURE GLUTATHIONE?? VITAMIN C?? (yg 2 nie slalu dgr kan???) hihihihi apa akibatnye kalo kesemua bahan tadi dicampur? hihihi akan terhasillah (AURORA SX WHITENING). Itulah bahan terpenting skali dlm penghasilan AURORA SX WHITENING... x paham sgt kan?ok² meh terang simple² jek

IDEBENONE:
  • Pantas menyerap daripada vitamin C dan E (100 kali lebih baik dari vitamin C dan E)
  • Menyokong penghasilan Glutathione
  • Membantu Glutathione diserap secara cepat dan menyeluruh ke dalam badan
  • Merangsang badan menghasilkan Glutathione dan Collagen secara sendiri, nie paling best, x perlu lah kawan² makan Collagen yg bersifat artificial kimia...kannnnn

Hihihihi, terang bahan utama jelah kan, dah cukup menerangkan kehebatannye...hihihi AURORA SX WHITENING telah didaftarkan dibawah KKM dibawah kategori MAKANAN KESIHATAN bukan ubat atau dadah ye.... dan disebabkan itu jugak lah... IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU, ataupun  INDIVIDU yang mempunyai penyakit KRONIK (BOLEH MAKAN AURORA SX WHITENING ini)

Jadi marilah kte sama² menikmatinye..hihihi, boleh dapatkan nye dari saya secara retail atau borong juge... mende yang bagus jgn lupa dikongsi...barulah best kan??? nanti bebila kte share kesan dia pada saya k...segan lah nk tunjuk...huhuhu...tapi memang sgt best.



Fiuhhh lap peluh kejap, smlm baru sampai stok....ari nie kene restok semula...ramai sgt yang cantik² diluar sana yang nk kekalkan kecantikan masing²... kte pun sukeeee. TQ ye pada pembeli semua...nanti lepas raya kte sambung ambik order k...sayang korang semua...hihihi... muah skit...

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)