Muka Surat

Wednesday, 25 March 2015

Singkap kenangan ari Sabtu yang lepas

Gumbira tidak terperi nie, bila berjaya pujuk papa bawakkan dia kuar...waktu nie demam kurang skit.
Assalamualaikum semua, Salam hari rabu buat semua...Tgh buat apa semua nie? Saya tak buat apa pun...mai dtg kije mcm biasa setelah bercuti emergency gara² kesihatan Alya yang tidak mengizinkan....hari nie dia dah pergi sekolah...harapan nye agar dia dah sembuh sepenuhnye lah...
Nie activity ari sabtu lepas....Diorg duk berzikir tepi telinga papa nye nk ajak bawakkan depa ke putrajaya...erm...ok lets go after Isyak kami berangkat...amboi mcm jauh jek bunyi berangkat tu.

Semangat nk main mcm² nie....ok sabar dik

Kakak cool....steady ajek

Steady sgt...rupanye ngantuk...kehkehkeh
Dannnn...setibenye kami di bulatan terbesar di putrajaya tu....perghhh kete dh bersusun nk masuk ke dataran masjid putrajaya tu....aduh dah kenapa jemmm bangat nie...rupe²nye ada Men's Health and Women's Health Night Run akan diadakan pada 21 Mac 2015 (Sabtu) di Putrajaya.....kahkahkah...kami pun apa lagi....terus ke destinasi mengisi perot....Alya??? merajukkkk...kehkehkeh...punah harapan nye....berduka lara lah dia.


nie ha muka org merajuk sakan....tak mau ambil gambo...kalo tak dia lah orgnye

Muncung panjang sedepa....x mau mkn....merajuk lagi...kehkehkeh....sampai esoknye pun berzikir lagi...penat dgr.

Kakak Alisha mcm biasa, seronok jek dia....tiada berduka lara pun...masih menyimpan niat nk ke dataran masjid putrajaya tu...hihihihi
Selepas makan² kami pun bergerak pulang...hihihihi....terus masuk tido memasig.Sedap jugak tau makan kat sini...kami mkn dekat restoran syarifah...dekat seksyen berapa tak ingat lah tapi dekat area sup urat keting tu...tau kan? famous kan sup urat keting bangi...kami ke bangi lah mkn mlm disana....kat sini memlm pun ada roti canai....hihihihi...kacang pool pun ada tau kat sini....sedap...hihihi 

Sebelum mengakhiri cacatan hari ini...kehkehkeh...meh lawati koleksi baju kurung kanak² keluaran Riana Little Cuties. Harga sgt berpatutan dan jadual ukuran baju sila lawati disini. Untuk cara pembelian sila lawati pula disini....kat tepi post nie pun ada disediakan detail mcm mana nk membeli baju² tersebut. Selamat Hari Rabu buat semua, Moga Allah mudahkan urusan kalian hari ini...Ameen

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)