Muka Surat

Monday, 30 March 2015

Kidz Paradise The Mines

yeah disini
Hari semalam kami ke sini... hihihihi sian anak² lama dah teringin nak ke sini...Adik rasa nye tak pernah jemu mintak nk masuk ke sini....since papa pun ada masa skit nie, mari lah kte pergi...tu pun dah lewat kami masuk ke sana...dalam pukul 3 petang...di sana kire per day...feel free to going out/in with the gelang kertas nie.








Nie lah gelang nye...anak² pun kene pakai sama.
Rate masuk dlm nie adalah RM38.00 untuk anak², mak bapak tak perlu bayar ok.....anak sahaja....perkara wajib di pakai ketika masuk adalah stokin....ahaks....so bawak siap² stokin tuk anak² k...mak bapak jugak wajib pakai stokin... kami lupa bawak...tapi jgn risau....ada stokin disediakan disitu...beli sahaja....hihihihi

Kalo nk tinggal anak² dlm nie while mak pak bershopping also cannnnn....tapi depa kire per hour pulak lah...tapi ada org monitor anak kte...so x risau sgt lah...

Terdapat 3 sections tempat bermain....
  1. Kawasan yg mcm play ground biasa tu.... 
  2. Kawasan bolaaaaa....
  3. Kawasan pasir....mcm beras.hihihi saya suka bahagian nie...jakun kejap 
Oklah maleh nk bebel panjang....so saya semadikan gambo² ke sana di sini...kemain happy adik n kakak....kami di sana sehingga waktu tutup ye....pukul 9.20 depa tutup tapi kami kuar masuk kuar masuk lah sbb p solat...makan kan...perot kene isi gek...masuk jek dlm kete bebudak tu....terus lelap...hai lah anak...nanti kalo ada masa kte spend dari pagi yek...erk...mcm tak ada keje lain mak pak korang nie ek? hihihihi

Memula sampai kemain teruja muka berdua nie
Dia mcm, "tiada apa yang dapat ku katakan" ahaks....sonok amat katanye
 
Adik²...inilah rupa anak jika jarang dpt jejln..kehkehkeh

Berehat sekejup menegur ibu....pastu ilang semula...

Kemain sonok lagi ye?

Ok...nie bahagian pasir tu.....nampak tak? mcm beras kan?

suke sgt sampai balik umah...bukak seluar...penuh pasir dalam poket seluar...ahaks

mari meloncatttt

tgk caya adik tu...kemain lagi

Nie masa kuar² diantara waktu tu....hihihi...pastu boleh masuk balik....

Nie dah mlm dah...after mkn mlm....dah agak penat rupenye

Last gambo sebelum balik umah.....kemudian tertido dalm kete.....
Kalo korang mahu bawa anak² ke sini....silakan...digalakkan....boleh dapat maklumat detail di website Kidz Paradise The Mines dan ini alamat lengkapnye...hihihi...mcm² package yang disediakan.

No.L4-07F/G(p), Level 4,The Mines,
Jalan Dulang, Mines Resort City,
43300 Seri Kembangan, Selangor.
Contact Number : 03-89598968


 

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)