Muka Surat

Wednesday, 28 October 2015

NB Aura Perfection membantu para wanita ;)

Assalamualaikum....

Tak lama lagi seperti yang dijanjikan, Nurrull's Beauty Resources akan melancarkan product terbaru mereka....jeng jeng jeng.... sangat2 bagus membantu wanita2 mcm kte nie ha... untuk kulit, untuk dalaman, untuk kecantikan...ish org putih kata.... All in one... ahaks... meh saya memperkenalkan kawan2 semua dgn product terbaru nie, ia adalah NB Aura Perfection

Taraaaaaa.......
Mengapa kte perlukan NB Aura Perfection nie?
mencerah dan mengebu kan kulit muka & badan
♥ memudarkan parut jerawat
♥ memudarkan jeragat
♥ mencantikkan kuku
merawat tumit kaki yang pecah
mencegah jerawat tumbuh ketika haid
merawat masalah rambut gugur
menganjalkan kulit
mencegah badan dan mulut berbau
sesuai di ambil oleh wanita
mengetatkan vagina
menganjalkan payudara

Perfect untuk semua golongan wanita.... apa bahan2 yang terdapat dalam NB Aura Perfection nie??? meh saya bongkarkan rahsianya...hihihihi diam2 tau, jgn kasi tau sapa2..ahaks ;)

Antara bahan2 utama didalam setiap botol NB Aura Perfection ini adalahhhhhh....

­čî╣Kacip Fatimah
­čî╣Strawberry
­čî╣Stemcell
­čî╣Glutathione
­čî╣Vitamin C
­čî╣Vitamin E
­čî╣Olive Extract
­čî╣Green Tea Extract
­čî╣Apple Stemcell
­čî╣Mix-fruit Extract

Mesti kawan2 nak tahu berapa ye harga NB Aura Perfection nie kan???? sbb best kan??? harga mampu milik tau...jgn tak percaya tauuuuu... diumumkan....

Sekotak NB Aura Perfection adalah RM 100.00 SAHAJA untuk semenanjung & RM 110.00 SAHAJA untuk Sabah dan Sarawak, terdapat 2 botol didalam setiap kotak... 

lalalala....murah kan??? murah kan??? setiap kotak  adalah untuk pengambilan 2++ bulan tauuuu... hebat kan??? rugi tak cuba tau... nak nangis dengar harga dia....tersangat berbaloi... cantik luar dan dalam....JIMAT 2 BULAN...InsyaAllah, pasti anda berpuas hati...

Cara pengambilannya, 
­čĺÉ2 sudu sebelum sarapan
­čĺÉ2 sudu sebelum tidur
(boleh diambil begitu sahaja, x perlu bancuh2 dengan air... rasa buah-buahan semula jadi...sedapppp) 

Jangan risau, Nurrull's Beauty Resources mesti dah ambil langkah2 keselamatan sebelum mengeluarkan formula ini... Sijil KKM sudah pasti ada, dengan NO Pendaftaran NOT105803943K, Halal... semua ada tau... jgn bimbang...

Eh apa tunggu lagi....boleh book for tempahan kerana setelah sahaja dilancarkan, terus boleh di poskan kepada kamu...kamu...kamu...book kene bayar ke? tak perlu sayang2 semua...hihihi bagitau awal2 takut abis sbb nie dah ramai yang book...HQ dah umumkan sejak seminggu yang lepas....saya jek duk tergendala nak umukan buat kawan2 tersayang semua...hihihi...

InsyaAllah pasti kawan2 semua berpuas hati, mana yang pernah berurusan dengan saya membeli product sulung BB Cream Nurrull's Beauty pasti tahu yang saya jujur bagitau semua tu....saya jujur cakap yang product nie memang best... Memang founder Nurrull's Beauty sendiri pun amal kan. Pernah lihat founder Nurrull's Beauty nie tak? memang lawa ok...body pun macam anak dara walaupun sudah beranak 2 ok... pemenang ratu kebaya lagi....huhuhuhu memang lawa....apa yang dia amalkan dia kongsikan dgn kte sekarang nie...jadi kenapa mesti ragu2.. hati berbunga2 tak nak cuba??? saya dah cuba...saya dah tahu kehebatannye...apa kawan2 tunggu lagi...hihihi boleh risik2 khabar dengan saya 012-375 6461(Fizah) atau HQ 019-961 8804(Nurul)

3 comments :

  1. salam...sukanya yaya baca bab kecantikan ni...
    hai...yaya datang dari Jom Kita Sembang Bersama 35 Blogger...salam perkenalan dari Yaya Cendana :)

    mohon komen murni di

    http://www.yayacendana.com/2015/10/asean-musical-extravaganza-2015-matic.html#comment-form

    terima kasih ^_^

    ReplyDelete
  2. Hai.
    Fida dtg dr segmen Emas Putih.
    Follower sis 160
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-2015-cash-rm500-by.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)