Muka Surat

Tuesday, 6 October 2015

Agak2 kan....ada tak sesiapa mahukan bb cream untuk dicuba???

Assalamualaikum semua....

Ha...nampak tak tajuk saya tu??? lurus jek tajuk tu kan? hihihi....saya berke-inginan untuk memberikan bb cream secara percuma untuk di cuba...hihihi...dah tahu kan apa itu BB Cream Nurrull's Beauty recources? kalo x tahu boleh click SINI untuk ketahui lebih lanjut.... hihihi..

Namun begitu...amboiii ayat...hihihi mcm buat karangan nk pekse...hihihi....kandungan bb cream nie hanyalah untuk pemakaian selama seminggu ++ saje...hihihi boleh kannnn....Heppp mana boleh bagi free saje kan....saya nk feedback anda selepas memakainye...agak2 sudi tak?

Hihihi...sudi tak? sudi tak? ok...kalo ada yg sudi ace drop a comment k...kte tgk ramai tak yg mahukan tester nie...kalo permintaan tinggi saya akan laksanakan keinginanlu ini...kehkehkeh...

Ok uolls...selamat malam semua...jgn lupa ye...if berminat dan cukup supportive boleh tinggalkan comment ye...sayang uolls semua..hihihi


10 comments :

  1. Kite nakkk kite nakkkk hehehehee!!

    ReplyDelete
  2. singgah bw sini..tq sudi singgah blog saya..nak juga cuba bb cream tu..hehehe..best ke idok huhuhu..slm perkenalan..done follow sini :)

    ReplyDelete
  3. Eh...eh...eh ramai jugak yg sudi ye? hihihihi ada lg tak yg sudi nie?

    ReplyDelete
  4. diberi peluang cuba , nak juga ... heheheee

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)