Muka Surat

Friday, 9 October 2015

Eh..eh...Nuffnang mana Status Glitterati saya??????mana???

Memula ada terbaca dlm Reading list saya beberapa hari lepas berkenaan sowang blogger nie Cik akak nie, dia cerita tentang "Hilang Icon Glitterati Pada Akaun Nuffnang", bila baca kesah dia tu...x ada lah berasa apa2 pun...niat dihati nk cek jugak lah...kot2 terkesan ke dgn kesah cik akak...lepas tu leka2 dgn keje terus tak cek... padahal ada jek masuk nuffnang semata2 nk jengah nilai kutipan..kehkehkeh...x perasan lagi pepe yang lain.

Skali tadi saya masuklah, eh teringat kisah cik akak lah...terus cek balik akaun nuffnang saya tu...lalala dgn ati gumbira g login, masa loading page nk bukak tu...APAAAA???????? saya punye pun gone????? dah kenapa???? nk kata ada buh iklan lain2...ish x ada langsung...memang mengundang sgt nie..ahaks... ;) terus create ticket to nuffnang...mengapa hilangkan status saya tu? Glitterati x ada, Non-Glitterati pun tak ada??? apakah??? seperti kata cik akak, "abis apa status den?" kehkehkeh...sentap sgt tau...hihihihi

Status hilangggggg!!!

Yang lagi-lagi sentap nye...saya punye CPUV adalah yg byk skit tu kan...skit jek...CTR BONUS tu, tetibe hari nie...hilangggg, alaaaaa ngape tarik balik duit kteeeeeee nuffnang...hihihi. Tapi saya rasa diorg nie tgh baiki code rasanye....baru2 nie diaorg set website diorg kepada secured website kan... untuk diorg protect the privacy user dan integrity of the exchanged data. Mungkin lepas tu diorg selenggara database diorg kot...tu yang kejadian nie berlaku...tapi x risau sgt lah...establish company for sure depa punye backup procedure power....data tentu dah dibackup cumanye nk present ke kte jek ada problem kot...(cuba berfikiran secara tenang).... ah teringat duit jadi skit....arghhhhhhhh

Hihihihi....tunggu jelah respon dari pihak nuffnang berkenaan ticket saya tu...Please Nuffnang be nice to me... ;) hihihihi.. oklah nk ngadu tu jek...sedey...Eh korang yang pada mulanye berasa yg entry saya nie tak berkaitan ngn korang....cuba korang cek akaun nuffnang masing2..cepat2..kalo ada yg mengalami masalah yg sama mcm saya...meh lah share kat comment...jgn lah biarkan saya sendirian berasa seperti tidak lagi disayangi oleh nuffnang...kehkehkeh

12 comments :

  1. Hehe bawa bertenang..nnt ok la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi....Ok cuba bertenang...hihihi tarik nafas lepas...tarik nafas...hembus...fiuhhhh hihihi TQ ;)

      Delete
  2. ye la sis..saya punya pun hilang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyehhh...ada geng...ahaks... fiuhhh lega...hihihi ;)

      Delete
  3. owh patut laa, yg wawa punya pun hilang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yg wawa pun sama ye...akak rasa memang semua pun sama lah kot kan...hihihi...

      Delete
  4. hehehe..senyum kelat ni..PC pun sama juga...ghaib statusnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kehkehkehkeh...tak jadik nk sedey... tetibe terbaca "senyum kelat", terus nk tergelak....hihihihi... pandai PC ceriakan hari saya...hihihi

      Delete
  5. pernah terjadi kat saya.. tp lepas bagitau dorang, dpt balik status tu

    ReplyDelete
  6. yoorin punya pon hilang!!! grrrr.. nak antar tiket jugakk

    ReplyDelete
  7. nuffnang bergurau tu..... :)

    done folo

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)