Muka Surat

Tuesday, 2 October 2018

Dapat Hadiah???





Hari nie ibu dapat berita gumbira, Alya dapat Hadiah markah tertinggi berkumpulan untuk subjek English dalam kelas dia.....Syukur Alhamdulillah

Sebelum nie memang Alya nie jenis lambat skit menghafal...masalah dia sama...susah nak menghafal...kalo bagi surah pendek2 tu...mesti lebih dari seminggu dia ambik amsa untuk menghafal...memang anak nie berbeza2 kan? Ibu tak kisah namun ibu kesian dengan awk Alya....Kakak Alisha mudah je hafal surah tak sampai seminggu pun...surah dalam Mukaddam tu lah...blum lagi Al-Quran....Al-Quran sekarang nie sekadar membaca sahaja lagi...Mukaddam tak abis hafal lagi...

sejak Alya konsisten mengambil Int3tree disetiap pagi....ibu nampak banyak perubahan dari segi emosi dia dan mudah nak bangun pagi jugak...dannnn dannnn ibu perasan yang Alya makin mudah menghafal....Alhamdulillah Asbab Int3tree. Syukur sangat bila Allah ketemukan Int3tree untuk ibu berikan buat kamu 3 beradik.... tu belum lagi kesah Alisha dan Abid...nanti sambung ye.

Alhamdulillah Int3tree banyak membantu ibu dan papa...

Ibu rekemen sangat2 buat ibu ayah diluar sana, berikan anak2 supplement ini...Int3tree, berkesan sangat2... Int3tree adalah Nutrisi terbaik buat Minda,Fizikal dan Emosi anak2...tak perlu ambik supplement campur2 dah....Int3tree 3In1...

ibu ayah boleh je wasap K.pijah terus sebab K.pijah pengedar sah Int3tree....nak COD area Nilai Freee...ada package2 lagi...jimat..

http://mesejkakpijahint3tree.my click je link tu untuk order tak pun ambik no K.pijah nie 012-3756461....K.pijah sedia membantu...nanti K.pijah cerita pasal Abid dan Alisha pulak ye...apa perubahan yang berlaku pada mereka.InsyaAllah

4 comments :

  1. Alhamdulillah.. Tahniah buat Alya dan sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...terima kasih shahida 😘😘😘

      Delete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)