Muka Surat

Friday, 4 August 2017

hebat ke tidak???

Ngape lah dibiarkan blog yang istimewa nie bersawang begitu sahaja...kehkehkeh...Assalamualaikum semua....k.pijah ada nie...selalu aktif nie FB saje...lamaaaaa sangat dah tak kesini nye....sian Blog kesayangan k.pijah nie.

Apa kejadian selama k.pijah menghilang nie?kengkonon k.pijah nak focus kepada project terbaru k.pijah sekarang nie...Alhamdulillah dapat mengikut rentak dah...k.pijah sedang mengorak langkah bergelar saudagar online...amboiii sangat ye...hihihi

Memang tak dinafikan, betul apa orang kata.....bila mana kite dah start mencuburi bidang perniagaan online nie....hanset tu memang jarang berpisah dari tangan nie...kadang2 buat diri sendiri insaf dik kerana hanset tu k.pijah terleka pula....hihihi....tapi Alhamdullillah...kene cepat2 sedar.

Kene pandai bahagikan masa...dan sekarang nie aktiviti persekolahan anak2 ditangan k.pijah juga meneliti tumbusaran Abid nie...sebab k.pijah kan dah bergelar suri rumah tangga En.somi....so kene pandai berbahagi masa...memula kalut juga...semua bende tak sempat....now dah boleh move on dah skit skit...hihihihi susah jugak ye...bukan senang ye...ingat kacang aje...sapa yang tak laluinya mesti cakap eleh.....ko iklan je lah kat media sosial tu....senang je...ada orang beli...

Tak semudah yang disangka.....untuk semua tu, step pertama kene bina trust....ooohoiiii ooooo bukan senang nak suke suki suruh orang percaya kte kan? sampai sekarang k.pijah masih lagi belajar macam mana nak menjadi peniaga online yang dipercayai....

Still learning...eh kalo uolls ada tips dan tak kesah berkongsi dengan k.pijah yang baru dalam bidang nie....meh lah share dicomment tu....pleaseeee...anyone yang share tu k.pijah doakan semoga Allah melipat gandakan rezeki uolls.

K.pijah setiasa tau menjadi peniaga,pengguna produk #seqybeauty.... eh kalo ada yang nak tanya pepe pasal produk #seqybeauty nie, jangan lah segan wasap k.pijah www.wasap.my/60123756461 k.pijah suke sangat bila dapat bantu uolls semua menyelesaikan masalah uolls dengan menggunakan produk #seqybeuaty nie.

Oklah k.pijah nak stop dulu nie....nanti k.pijah bebel2 lagi....nak g jemput anak tersayang dulu.jumpa lagi uolls

No comments :

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)