Muka Surat

Monday, 27 February 2017

Jom jemput kakak Alisha

Selamat malam semua...

Ha...nampak tak kerajinan akak tetiba update blog ari nie sekali lagi..kahkahkah...
tak tengok "Misteri Wan Peah" ke semua?akak ngan kak ngah dan Abid tengah tengok cite tu...hihihi
Kakak Alisha dan papa sedang buat keje memasing...sila lah bekerja ye memasing, ibu nak rehat..kehkehkeh.

Kesian kakak Alisha, by 10:45 dekat² pukui 11:00 mlm nie pun keje sekolah tak siap²...kesian kesian...apa boleh buat kakak...buat sajelah.hihihi...

Akak nak tanya nie, dah alang² kan menulis, kalo nak diamkan anak² dalam car seat uolls buat apa ye? Muhammad Abid nie memang rutin dia setiap weekdays akan meneman akak anta jemput kakak²nya...Jadi memang dia akan duduk dalam car seat setiap masa didalam perjalanan, bila je akak berhenti dia akan tetibe je tersedar dan start nak nangis...ish tau tau je budak bertuah nie...geram tau... ada tak kawan² akak yang mengalami mende nie?apa yang kawan² buat ye?

Nampak tak rupa dia tetiba bertukar sedetik...dalam car seat dan atas riba.
Kalo je akak berhenti kereta tu, dia dan dan je nak nangis dan buat muka sememeh penyek mcm tu....bila akak angkat je,terus muka tu tenang,aman,damai.....arghhhhh ibu kamu yang x tenang nak...kahkahkah

Apa ye yang korang buat, akak dah siap bawakan mainan,tapi x de maknenye...hahaha...meh lah share mcm mana uolls handle masalah begini, tak lah membebankan namun geram aje.hahaha

Oh...jgn lupa uolls, meh lah dapatkan product SeqyBeauty dari akak k...nanti esok2 akak cite apa yang SeqyBeauty dah keluarkan.

Oklah si dobok nia dah nak tido...maaflah kalo ayat akak terabur² sbb time akak menulis nie kak ngah dan Abid menyebok kat sebelah nie...tu dah start menangis..kehkehkeh...akak caw dulu...daaa semua...selamat malam semua.

No comments :

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)