Muka Surat

Tuesday, 11 October 2016

Menghitung waktu, detik demi detik....

Assalamualaikum kengkawan semua?

apa khabar kalian semua, harap semua dalam keadaan yang sehat sejahtera.....sekali lama tak menaip mcm janggal dah rasa mcm tulis surat cinta pulak...hihihi... Kamu, kamu, kamu semua tgh buat apa skang nie? ada yang tgh lunch dan ada yang dah siap lunch menanti Zohor ye? akak pun dah lunch dan menanti Zohor nie ha....pastu semangat skit sbb dah ada new laptop en.Somi belikan smlm....apa lagi test power lah kan? mana lagi tempat nak test power....moh kte update blog yang famous nie...kehkehkeh...

Ha, dah masuk pun waktu Zohor...hihihi... puas betul mata memandang screen laptop baru nie....hihihi up skit pujian tu...nanti en.somi belikan accessory pulak kan? mana tahu dia murah hati nk belikan. 1st time nie akak jadi pengguna HP...hai support HP, saya pengguna baru...hihihi sebelum2 nie mcm2 jenis dah akak guna...kali nie sbb akak buat keje dari umah so kte beli yang support sehingga ke depan pintu rumah...baru berbaloi2 kan...hihihi

Oh ye, tajuk kelain....isi kandungan pun kelain...korang tahu tak?masa akak form 5 dulu kan....akak tak pernah kot dapat A dlm subjek BM...huhuhu kesian kan? akak cuma mampu dapat mencapai gred B dan C....kesian kan?siap kene perli dan pantau...org lain kene buat karangan 1 tajuk saje...akak kene sampai 2 3 tajuk...huhuhu sampaikan cikgu dah mark akak sebagai titik itam lah dalam kelas akak...maklumlah duk kelas sains tulen masa tu tapi paling bengap BM...kahkahkah....mujurlah masa SPM akak dapat A1...wahhh nk cite akak gempak lah nie...kehkehkeh..hover kan...padahal bernasib baik je kot time tu...jadik kalo korang baca blog akak nie....ayat tunggang langgang...hahahah sedia maklumlah ye mcm mana kesah silam yang telah akak ceritakan tadi...hahaha

Ok skang nk cerita perihal tajuk diatas setelah 3 peranggan kelaut...hahaha....korangkan sedia maklum akak nie pregnant kan...hihihi sapa yang dah baca blog akak sebelum2 nie ada akak mention kan? now dah nak dekat sgt ngn due date akak nie...due date akak 14 October 2016....aduhai cuak pulak bila baby nie sonok duk dalam perot ibu dia...hihihihi lagi 3 hari je dik... kawan rapat akak si Ermawati dah selamat melahirkan baby girl sejak 3 minggu lepas lagi, dan kawan en.somi yang due date nye sama ngn akak pun dah selamat melahirkan smlm...akak? hihihihi memang menghitung waktu abis nie...kawan2 akak semua ckp relex lah...enjoy the moment baby dalam perut...nanti bila entah pulak nk merasa lagi moment nie...betul tu...tapi jauh di sudut hati akak, akak risau pulak...ahaks...

Itu pun nak cerita kan? kawan2 pernah tak rasa mcm nie? due date nk dekat dah tapi baby masih enak didlm nie? anak akak dedua tu semua nye cepat... 37 minggu dan 39 minggu...yang nie nk cecah 40 minggu dah nie...hihihi...oklah tu saje akak nk cite berkenaan menghitung waktu akak nie...hihihihi

Kasi up skit lukisan Alya, mcm robot lah dik, tak ada curve langsung lukisan kamu...kahkahkah

Nie lah gambo terbaru mak buyong...lalalala...

No comments :

Post a comment

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)